AGROFILL
Yüksek ve dengeli makro element içeriği ile gübre fenolojik aşamalarda tüm mahsuller için uygundur.
Termo hidrometrik değişiklikler, kuru hava, dolu fırtınaları ve ilk büyüme aşamasında önemlidir. Özellikle endüstriyel ürünler, meyve ağaçları, asma, sebze, çiçekli bitki, turunçgillerin canlanmasından karartma aşamasına kadar tavsiye edilir. Çiçeklenme, başlangıç, büyüme, karartma gibi kritik aşamalarda işlemler zorunludur.
AGROFILL 20-20-20 ilk budama, kuru hava, son ve ilk donma, aşırı nemlilik ve travmatik çevresel durumlar mahsullerin bitkisel aktivitelerini engellediğinde oldukça kullanışlıdır. AGROFILL 20-20-20’ye su katılır ve yaprak uygulamaları ilk büyüme aşamasından olgunlaşmaya kadar 8/10 günde yapılır.
Ambalaj: 2 kg, 10 kg, 25 kg
BİLEŞİM |
W/W |
% |
Toplam Nitrojen |
(N) |
20 |
Nitrik Nitrojen |
(N) |
5.6 |
Amonyaklı Nitrojen |
(N) |
7.7 |
Ürik Nitrojen |
(N) |
6.7 |
Suda Çözünebilen Fosfor Pentoksit |
(P2O5) |
20 |
Suda Çözünebilen Potasyum Oksit |
(K2O) |
20 |
Suda Çözünebilen Bor |
(B) |
0.1 |
Suda Çözünebilen Bakır |
(Cu)EDTA şelatlı |
0.01 |
Suda Çözünebilen Magnezyum |
(Mn) |
0.1 |
Suda Çözünebilen Molibden |
(Mo) |
0.002 |
Suda Çözünebilen Çinko |
(Zn) |
0.1 |
Şelat Kuruluşu: EDTA |
|
|
Kabul Edilebilir Şelatlı Kesimi Garanti Etmek İçin pH aralığı |
|
2-6.5 |
MAHSULLER |
AŞAMALAR |
DOZ ORANI |
Sebze ve Çiçekli Bitkiler |
İlk büyüme aşamasından toplama |
150-200 gr./hl. (2-3 kg./ha) |
Baş, Kivi |
Tüm periyotlar boyunca |
250-300 gr./hl. (3-3.5 kg./ha) |
Narenciye meyvesi, zeytin |
Tüm periyotlar boyunca |
250-300 gr./hl. (3-3.5 kg./ha) |
Pomaceous, Etli ve Tek Çekirdekli Bitkiler (elma, armut, şeftali vb.) |
Tüm periyotlar boyunca |
250-350 gr./hl. (2.5-3 kg./ha) |
Endüstriyel Mahsuller (domates, patates vb.) |
İlk büyüme aşamasından son büyüme aşamasına kadar |
350-450 gr./hl. (4-6 kg./ha) |
Tahıllar (mısır, buğday, pirinç vb.) |
Çiçeklenme sonrası yabani ot-kıran ve tarım ilaçları |
500-600 gr./hl. (5-6 kg./ha) |
Yem Bitkileri (yonca, mera, çayır) |
Her kesimden sonra |
250-350 gr./hl. (3-4 kg./ha) |
Açık Alan veya Fidanlıklarda (ağaçlar ve çalılar) |
İlk büyüme aşamasından |
450-500 gr./hl. (5-6 kg./ha) |
Sera Mahsulü Sebzeler (çiçekli bitkiler, fidelikler) |
İlk büyüme aşamasından |
150-300 gr./hl. (Dozunu asla aşmaz ve günün en serin saatinde uygulanır.) |