GÜBRE

AGROFILL

Yüksek ve dengeli makro element içeriği ile gübre fenolojik aşamalarda tüm mahsuller için uygundur.

Termo hidrometrik değişiklikler, kuru hava, dolu fırtınaları ve ilk büyüme aşamasında önemlidir. Özellikle endüstriyel ürünler, meyve ağaçları, asma, sebze, çiçekli bitki, turunçgillerin canlanmasından karartma aşamasına kadar tavsiye edilir. Çiçeklenme, başlangıç, büyüme, karartma gibi kritik aşamalarda işlemler zorunludur.

AGROFILL 20-20-20 ilk budama, kuru hava, son ve ilk donma, aşırı nemlilik ve travmatik çevresel durumlar mahsullerin bitkisel aktivitelerini engellediğinde oldukça kullanışlıdır. AGROFILL 20-20-20’ye su katılır ve yaprak uygulamaları ilk büyüme aşamasından olgunlaşmaya kadar 8/10 günde yapılır.

Ambalaj: 2 kg, 10 kg, 25 kg

BİLEŞİM

W/W

%

Toplam Nitrojen

(N)

20

Nitrik Nitrojen

(N)

5.6

Amonyaklı Nitrojen

(N)

7.7

Ürik Nitrojen

(N)

6.7

Suda Çözünebilen Fosfor Pentoksit

(P2O5)

20

Suda Çözünebilen Potasyum Oksit

(K2O)

20

Suda Çözünebilen Bor

(B)

0.1

Suda Çözünebilen Bakır

(Cu)EDTA şelatlı

0.01

Suda Çözünebilen Magnezyum

(Mn)

0.1

Suda Çözünebilen Molibden

(Mo)

0.002

Suda Çözünebilen Çinko

(Zn)

0.1

Şelat Kuruluşu: EDTA

 

 

Kabul Edilebilir Şelatlı Kesimi Garanti Etmek İçin pH aralığı

 

2-6.5

MAHSULLER

AŞAMALAR

DOZ ORANI

Sebze ve Çiçekli Bitkiler
hasat aşamasına kadar

İlk büyüme aşamasından toplama

150-200 gr./hl.

(2-3 kg./ha)

Baş, Kivi

Tüm periyotlar boyunca

250-300 gr./hl.

(3-3.5 kg./ha)

Narenciye meyvesi, zeytin

Tüm periyotlar boyunca

250-300 gr./hl.

(3-3.5 kg./ha)

Pomaceous, Etli ve Tek Çekirdekli Bitkiler

(elma, armut, şeftali vb.)

Tüm periyotlar boyunca

250-350 gr./hl.

(2.5-3 kg./ha)

Endüstriyel Mahsuller

(domates, patates vb.)

İlk büyüme aşamasından son büyüme aşamasına kadar

350-450 gr./hl.

(4-6 kg./ha)

Tahıllar

(mısır, buğday, pirinç vb.)

Çiçeklenme sonrası yabani

ot-kıran ve tarım ilaçları

500-600 gr./hl.

(5-6 kg./ha)

Yem Bitkileri

(yonca, mera, çayır)

Her kesimden sonra

250-350 gr./hl.

(3-4 kg./ha)

Açık Alan veya Fidanlıklarda

(ağaçlar ve çalılar)

İlk büyüme aşamasından

450-500 gr./hl.

(5-6 kg./ha)

Sera Mahsulü Sebzeler

(çiçekli bitkiler, fidelikler)

İlk büyüme aşamasından

150-300 gr./hl.

(Dozunu asla aşmaz ve günün en serin saatinde uygulanır.)

<< Geri dön
Web Tasarım / Özel yazılım hizmetleri